Palvelut

Perjantaikukat

Arabian tähdikki, hortensia ja mini-kurpitsatViikonloppu voi alkaa kun on tuoreet kukat maljakossa!

”Perjantaikukat” on Mehitähden tarjoama palvelu, jossa teen valmiiksi toiveiden mukaisen kimpun ja pakkaan sen odottamaan noutoa – nopeaa ja helppoa. Laskutuskin hoituu  sopivissa jaksoissa. Kimppu on kooltaan muhkea ja sisältää aina:

  • vähintään kolmea eri kukkalajia
  • runsaasti erilaisia vihreitä
  • sesongin mukaisia materiaaleja
Materiaalit ovat ehdottoman tuoreita ja kestävät hyvin myös alkavaan arkeen. Lahjakortti esimerkiksi neljään toiveiden mukaiseen Perjantaikukkaan on hyvä joululahjaidea puolisolle tai kauneutta arvostavalle ystävälle.

Tilausfloristiikka

Puutarharuusu "Pink Piano"
Puutarharuusu ”Pink Piano”

Tilaan mielelläni juuri omien toiveidesi mukaiset kukat Euroopan tukuista. Vaihtoehtoja on runsaasti ja on erityisen hienoa löytää oikeat värisävyt ja lajikkeet jokaiseen asetelmaan. Tilaustuotteiden toimitusaika on noin viikko.

Häihin valmistautuvan morsiamen kutsun rauhalliseen suunnittelusessioon samoissa tiloissa toimivan Sisustus ID:n luomaan kauniiseen ympäristöön. Teen aina kuvallisen suunnitelman ja tarjouksen juhlakukituksesta.

Yrityksille tarjoan kokonaisvaltaisen kukkapalvelun: kauniit, kestävät lajikkeet, tuoreet ideat ja täsmällisen toimituksen perille.

Ota yhteyttä!

Workshopit

Jaloleinikit!
Jaloleinikit!

Kerää ystäväpiiristäsi tai työpaikaltasi porukka ja järjestetään yhdessä  sesonkiin liittyvä kukkiva työpaja, teemana esimerkiksi pääsiäisasetelmat, kimpputekniikka, kranssipaja.

Voin myös järjestää tiloissamme hieman erilaiset synttärit/ polttarit/ TYKY-päivän kukkien parissa. Tehdyt asetelmat pakataan lopuksi kauniisti kotiin kuljetusta varten.

Tervetuloa!